hejhejhej

har typ inte bloggat på hundra år känns det som! men har haft fullt upp!
det är tisdag idag och fanny drog precis från mig, vi har pluggat och snackat osv.
ska läsa nån tråkig engelska bok.. men förövrigt är det bra. taggar helgen, fredag blir det ut och äta med brudarna och lördag blir det bio med min baby. ska nog förmodligen slinga håret i helgen, typ lite ljusa slingor men ändå inte blont. typ såhääär..

inte riktigt men något liknande!
pusspuss

tisdag segtttttttttttttttttttt

asså åh vill ju ha helg.. förstår inte hur det kan va så att vardagen går så sjukt segt men helgen den går jätte snabbt. aja igår efter skolan gymmade jag sen drog hem och pluggade lite. och så ser de väl ut idag också. blääää hela tiden varje dag. skolan, träna, plugga, sova. det enda man gör..
aja ska dra mig mot skolan nu. puss


så tröttt....

skillnad



vet inte vad ni tycker men jag tycker det är en jäävligt stor skillnad från när jag va blond och brunett. ser mycket mognare ut i brunt tycker jag iallafall

helgen i helhet

denhär helgen har varit jätte härlig och skön, älskar mina underbara vänner!!!!!!!
fitta nu har mitt utropstecken börjat fucka.. aja har gymmat fredag och lördag känner att jag börja komma in i tränings koma nu lite vafan, har beställt min balklänning eller skolavslutningsklänning har inte riktigt bestämmt mig än.
yes that's it. puss


min älskling

gymkort and so on

då har man skaffat gymkort haha fan taggar för beach 12 vettu.
nejmen chillkväll ikväll imorgon ska idis sova här och vi ska ha riktigt mysigt och kolla gg osv.
jag är kär och det är ju alltid trevligt. haha nejmen har inte jätte plogg lust nu för tiden.
har försökt att blogga från mobilen men de funkar inte att lägga ut bilder och hur jävla kul är det med en blogg utan bilder?
nej men ska bli bättre

förlåt osv

har inte orkat blogga så mycket på lovet. skolan suger jag pluggar gärnet. vem fan sätter ett prov första dagen efter ett lov? sug dase berit. allt för mig för tillfället för nu ska ja se film med mamma
ciao

image description
fräna bilder jao
RSS 2.0